Nejnovější recenze ze sekce Vodní filtry
- velká filtrační plocha
- snadný přístup k vložce
I při filtraci poměrně znečištěné vody vydrží filtr dlouho bez nutnosti čištění. K filtrační vložce je snadný přístup, není šroubovací, ale jištěná masivní kovovou sponou.
splnil co jsem očekával
Jednoduchá montáž. Zatím nedovedu říct, zda pomáhá, ale určitě neškodí, navíc zachytává bordel z potrubí.
- teoreticky má spoustu výhod, budu aktualizovat po použití
- plastové balení není zataveno, pouze zacvaknuto dvěma vyprofilovanými bulkami a sešito sešívačkou, do balení se tak mohou dostat nečistoty (ověřeno na náhodném unboxing videu, že toto není nějaká přebalovací improvizace od prodejce)
velmi populární filtr, uvidíme, jak dopadne v praxi
- Spolehlivý a lehký filtr
- V provozu zatím jeden den, voda ze studny začala téměř okamžitě jinak chutnat,jestli pomůže s vodním kamenem se uvidí časem ,každopádně se nějaká změna projevuje
Barva zelezitosti vody na umyvadlech i wc se uplne ztratila.
- Velký průtok
- Síťka z pevné kovové mřížky
- Obrovský
- Ocenil bych nějakou páku na odšroubování filtru.
Potřeboval jsem filtr s velkým průtokem, který se hned nezanese nečistotami. Tenhle to splňuje, je obrovský a plocha filtru také. Čištění a údržba jsou jednoduché.
Občas se po nějaké době zadře víčko filtru a je potřeba ho povolit velkou silou - k tomu by se hodila páka s očkem, jako bývá u korpusových filtrů.
Dle servisáků nejlepší filtr. Hlavně pro údržbu.
Nemůžu zatím hodnotit, ještě jsem nyvyzkoušel
- lehké
- snadno sbalitelné
- zatím žádná
Dokupoval jsem k filtru na vodu Sawyer, kde v balení byla jen jedna lahev. Používám jako rezervu pro vícedenní akce, kdy mohu nabrat vodu i z neověřených zdrojů.
Naprosto geniální a levné čištění vody
Zatím nemám zapojeno
v pořádku ,funguje
mám ho krátce,nemohu zatím hodnotit
- Filtruje studenou i teplou vodu, těsní
- Je to jen pochromovaný plast, v oblasti kolem vnitřního závitu je chromová vrstva náchylná k odloupnutí.
- Jednoduchá manipulace a instalace.
je to náš nejmenší filtr na cesty, máme ještě dva větší s pumpičkou, ale tohle ovládání, že naberu vodu do lahve-pytlíku, a pak protlačím nechám protéct do finální čisté lahve nebo do pusy, je super..skvěle a jednoduše se s ním i skládací lahví pracuje, nezabere místo, je hned po ruce a rychlost filtrace je taky mnohem větší, než u pumpičky, kde ještě musíte klečet u vody atd...
Vyborna vec pro cestovani. Male skladne funkcni
Znatelný rozdíl od původní vody bez filtru. Nyní piju vodu bez sirupu a vychutnávám si ji!