Nejnovější recenze ze sekce Vodní filtry
Aquatopshop.cz set filtr se změkčovačem vody IPS Kalyxx BlueLine IPSKXG1 - G 1" - horizontální montáž
Spokojenost po všech stránkách, není co dodat.
- opravdu funguje
- skvělá cena
Jsem velmi spokojená s produktem. Měli jsme problém s tvrdou vodou a vodním kamenem, po pár dnech je opravdu vidět, že filtruje vodu jak má. Objednala jsem i sprchovou hlavici proti tvrdé vodě a jsem maximálně spokojená. Rozhodně nákup doporučuji a osobně ještě zde objednám.
Naprostá spokojenost
- Plní funkci pro kterou je určen.
- Výrobce nedodává držák k filtru. Je to jako koupit si kolo bez řídítek.
- Super - daleko lepší než jeho levnější varianty - bytelnost, odolnost a hlavně - voda má výbornou chuť
- Nevýhoda výrobku není jen bych doporučoval před filtr jemnější sítko, třeba kávový filtr, nezanese se tudíž filtr čističky a vydrží pak opravdu hodně a nemusí se tolik oplachovat a čist.
PRODO Sada filtru Senior 10 TRIO. Komplet připojení 1. Filtrace nečistot redukce železa a manganu FE SX 114248
Viditelnost na internetu, slušné a ochotné jednání. Rychlost dodáni do tři až čtyř týdnů mi nevyhovovala. proto osobní převzetí. Nevýhoda je vzdálenost a nutnost platby dálniční známky
Univerzální a kvalitní filtr, s rychlou a pohodlnou výměnou vložky, různé filtrační schopnosti.
- zatím nepoužito
ok ,voda nesmrdí chlorovým svinstvem , více nepoznám .
- Čistá voda
filtr kupuji hlavně kvůli chloru ve vodě. Od té doby co používám filtry nemá čaj ani káva divnou pachuť
- Dobrý pocit, že využíváme zdravě přefiltrovanou pitnou vodu z lednice.
- Odkalovací ventil
- Zatím nevím
- Odvzdušňovací šrouby by měly být kovové. Ty plastové asi dlouho nevydrží, je třeba je dost utáhnout.
- ok
Zatím nevyzkoušené, dobre recenze.
- Super na cesty
- funguje to, pili jsme z potoka a nepodělali se
- lehké, skladné
- na to jak je to drahé vypadá docela levně zpracované
Zakoupil jsem před malým čundrem na Brdy, abych vyzkoušel. Pili jsme z potoka, ze kterého bych normálně vodu přímo nepil a převářel ji, a nepodělali jsme se :). Voda chutnala dobře. Použití filtru je jednoduché a překvapila mě deklarovaná výdrž 300 000 litrů přefiltrované vody.
Akorát je to docela drahé.
- Dlouhodobě odzkoušený produkt - výborný
Výborný
- Funguje jak má
- Jednoduchá instalace
- Voda chutná skvěle
- Vodu je třeba stejně chvíli odpouštět, protože se v rámci filtru a hadičky zahřeje.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »